Kakovost testov

Pri Sanotest Vet le testi preverjene kakovosti

Testi, ki jih nudimo pri Sanotest Vet so preverjene kakovosti. Namenjeni so testiranju psov in mačk, ki ga lahko izvedete tudi sami doma. Proizvedeni so po standardu ISO 13485 s stalnim nadzorom kakovosti.

Visoka natančnost testov je dokazana s študijami ovrednotenja delovanja. To pomeni, da so rezultati testiranja s hitrimi testi iz Sanotest Vet ponudbe primerjani z rezultati testiranja v laboratoriju. Pri vseh testih je natančnost zelo visoka. Podatek o natančnosti je za vsak test posebej zapisan pod opisom testa.

Testi so enostavni za uporabo

Vse teste lahko izvedete tudi sami doma. Testi so zasnovani tako, da je testiranje zelo enostavno in varno. Vsak komplet za testiranje vsebuje natančna navodila za testiranje, ki posameznika vodijo čez postopek testiranja.

Testiranje poteka v treh korakih (odvzem vzorca, priprava vzorca, testiranje). Celotni čas trajanja testiranja je približno 15 do 20 minut, ki že vključuje čas čakanja na rezultat, ki je 10 minut.

24/7 podpora uporabnikom

Poleg najkakovostnejših izdelkov nudimo tudi 24/7 podporo uporabnikom. Za vsa vprašanja o testih ali testiranju smo na voljo vse dni v tednu po e-pošti vet@sanotest.com ali po telefonu 030 414 180.

Sanotest Vet, diagnostika za pse in mačke