Naša zgodba

Sanotet Vet deluje v okviru Inštituta za metagenomiko in mikrobne tehnologije (IMMT), ki se ukvarja z razvojem in trženjem rešitev, ki temeljijo na znanosti in so namenjeni izboljšanju zdravja in kakovosti življenja (www.immt.eu).

Poleg Sanotest Vet, delujejo pod okriljem IMMT tudi:

Preverjanje zdravja

Preverjanje zdravja je pomembno, saj le tako lahko vemo, da smo res zdravi. Simptomi različnih bolezni se namreč pogosto niti ne pojavijo in se bolezni zavemo šele takrat, ko že imamo težave. Zato je zgodnje prepoznavanje znakov bolezni v pomoč pri preprečevanju razvoja bolezni, preden nam le te povzročijo hujše težave.

Če pa težave že nastopijo, je pomembno čim hitreje odkriti vzrok teh težav, jih diagnosticirati, saj to pripomore k njihovemu učinkovitejšemu in uspešnejšemu odpravljanju.

Preverjanje zdravja sami doma

Znanstveniki so razvili različne diagnostične tehnike in orodja, ki omogočajo zgodnje odkrivanje znakov bolezni ali različnih zdravstvenih stanj.

Med temi tehnikami in orodji so tudi hitri testi, ki so namenjeni hitremu odkrivanju znakov bolezni in zdravstvenih stanj.

Sprva so bili hitri testi na voljo le strokovnemu osebju, tehnološki razvoj pa je omogočil, da lahko zdravje preverjamo tudi sami doma.

Pri IMMT smo želeli to možnost preverjanja zdravja doma približati ljudem. Najprej smo ustanovili Sanotest (www.sanotest.com), spletno trgovino  s certificiranimi testi za testiranje doma (samotestiranje), ki so namenjeni testiranju ljudi. Danes Sanotest nudi največji izbor klinično preverjenih in certificiranih hitrih testov za testiranje doma v Sloveniji (kliknite tukaj za seznam vseh testov).

Preverjanje zdravja psov in mačk

Tudi zdravje živali lahko veliko naredimo sami doma. Zato smo ustanovili Sanotest Vet, spletno trgovino s hitrimi testi za testiranje zdravja psov in mačk.

Hitri testi so v humani in veterinarski medicini v vsakodnevni uporabi po celem svetu. Koristni so pri zgodnjemu odkrivanju različnih znakov bolezni, so cenovno ugodni, kakovostni ter varni za uporabo (o kakovosti testov kliknite tukaj).

Sprva so hitre teste uporabljali le v veterinarski medicini. Ker so visoko zanesljivi, cenovno dostopni, enostavni ter varni za uporabo, pa njihova priljubljenost raste tudi med posamezniki, ki testiranje lahko opravijo sami doma.


Vabljeni k nakupu.


Sanotest Vet - Testi za mačke
Sanotest Vet - Testi za pse