Pogoji poslovanja

(V pdf zapisu so dosegljivi tukaj).

1. Podatki o podjetju

Inštitut za metagenomiko in mikrobne tehnologije, d. o. o.
Clevelandska 19
1000 Ljubljana

Naslov opravljanja dejavnosti: Stegne 7, 1117 Ljubljana

ID za DDV: SI50478141
Matična številka: 6554784000

Telefon: 030 414 180
Elektronski naslov: vet@sanotest.com

2. Splošno o pogojih poslovanja

Pogoji poslovanja so veljavni v času nakupa. Zavezujoči postanejo, ko kupec odda (spletno) naročilo.

S spletno trgovino Sanotest Vet upravlja Inštitut za metagenomiko in mikrobne tehnologije, d. o. o. (v nadaljevanju ponudnik). Podatki ponudnika so navedeni zgoraj.

Pogoji poslovanja opredeljujejo delovanje spletne trgovine Sanotest Vet, pravice in dolžnosti kupca ter poslovno razmerje med ponudnikom in kupcem izdelkov iz ponudbe spletne trgovine Sanotest Vet. Pri tem je ponudnik Inštitut za metagenomiko in mikrobne tehnologije, d. o. o., ki upravlja s spletno trgovino Sanotest Vet. Za njegove podatke glejte zgornje poglavje 1. Podatki o podjetju.

Pogoji poslovanja so skladni z:

3. Vrste uporabnikov

Kupec lahko opravi nakup kot gost ali se registrira in postane registriran uporabnik. Registracijo v spletno trgovino Sanotest Vet lahko kupec opravi kar med postopkom nakupa.

Le klik do registracije

Registracija od kupca zahteva le dodaten klik pred poljem Registriraj se in vnos gesla v polje Ustvarite svoje geslo, ki se mu pojavi (vzame vam slabih 5 sekund).

Največja prednost hitre in enostavne registracije je, da ob ponovnem nakupu kupcu ni treba več vnašati svojih podatkov, zato privarčuje na času. Ob naslednjem nakupu kupec klikne le na povezavo PRIJAVA registriranega uporabnika (pod naslovom Dostava in plačilo) in pokaže se mu izpolnjen obrazec za nakup.

Registrirani uporabnik dostopa do svojega uporabniškega računa na povezavi https://vet.sanotest.com/uporabniski-racun/. Uporabniško ime registriranega uporabnika je njegov elektronski naslov, geslo pa je enako geslu, ki ga je vnesel pri registraciji. Če registrirani uporabnik želi kadar koli spremeniti geslo ali druge osebne podatke, lahko to stori tukaj, v svojem uporabniškem računu.

4. Postopek nakupa

Nakupovanje v spleti trgovini Sanotest Vet je hitro in enostavno. Nakup je mogoč že od treh klikov dalje:

4.1 Izbor izdelka (KLIK 1)
4.2 Položitev izbranega izdelka v košarico (KLIK 2)
4.3 Na blagajno (KLIK 3)

ad 4.1) Izbor izdelka (KLIK 1)

Izdelki se nahajajo na strani spletne trgovine Sanotest Vet pod skupinama izdelkov Testi za mačke in Testi za pse:

Možnost dostopa do izdelkov je tudi prek gumba Vsi testi (https://vet.sanotest.com/nakup/), ki se nahaja v zgornjem meniju. Izbrani izdelki in skupine izdelkov so vidni še na »naslovni strani« spletne trgovine.

ad 4.2) Položitev izbranega izdelka v košarico (KLIK 2)

Za položitev izbranega izdelka v košarico obstajata 2 možnosti:

 • Na naslovni strani ali na strani skupine izdekov se kupec s kurzorjem pomakne na na gumb Dodaj v košarico, ki se nahaja pod izdelkom. Kupec klikne nanj.
 • Na podstrani izdelkov, kjer je izbran izdelek natančneje opisan, se gumb Dodaj v košarico nahaja na desni strani pod uvodnim opisom izdelka.

NEOBVEZNI KLIKI (Vmesni korak: Košarica)

Po kliku Dodaj v košarico se pojavi gumb Prikaži košarico. S klikom nanj se prikažejo izdelki, ki jih je kupec dodal v košarico.

Ta korak kupec lahko preskoči, razen če želi kaj spremeniti. Po izbiri izdelka lahko kupec takoj klikne na gumb Na blagajno, saj so tudi tam vidni vsi izdelki. Gumb Na blagajno se nahaja v desnem zgornjem kotu spletne trgovine, v okencu s podatkom o vrednosti izdelkov v košarici, številom izdelkom in simbolom košarice. Morebitne težave pri tem koraku so za pomoč kupcem zapisane v nadaljevanju, in sicer v obliki vprašanj in odgovorov.

Kako kupec doda izdelek v košarico?
Glej poglavje 4.2 Položitev izbranega izdelka v košarico (KLIK 2).

Kako kupec doda 2 ali več izdelkov v košarico?
Kupec postavi v košarico dva ali več izdelkov na enak način, kot je to storil za en izdelek (npr. prek skupine izdelkov; glej poglavje 4.2 Položitev izbranega izdelka v košarico (KLIK 2).

Kako kupec preveri, koliko izdelkov ima v košarici?
S klikom na ikono košarice, ki se nahaja v desnem kotu zgornjega menija spletne trgovine Sanotest Vet, lahko kupec preveri njeno vsebino.

Kako kupec odstrani določen izdelek iz košarice?
Kupec lahko odstrani izdelek iz košarice tako, da klikne križec (X) na levi, ob posameznem izdelku.

Kako kupec spremeni število izdelkov v košarici?
V stolpcu količina kupec v okencu s številko le-to označi in pobriše. V okence zapiše novo številko.

Kako posodobiti (osvežiti) košarico?
Kupec posodobi košarico s klikom na gumb Posodobi košarico.

ad 4.3) Na blagajno (KLIK 3)

(Izpolniti je treba nekaj polj)

Kadar kupec želi zaključiti z nakupom, to stori s klikom na gumb Na blagajno, ki se, med drugim, nahaja v košarici. V tej fazi kupec izpolni le še nekaj polj in kmalu bo prejel svoj izdelek:

 • Naslov za dostavo in plačilo,
 • Registriraj se (vzame vam le 5 sekund časa, zato priporočamo, da obkljukate),
 • Vaše naročilo (podatki o naročilu, da ga kupec lahko preveri, preden izbere način plačila),
 • Način plačila (podrobneje je opisan v poglavju 5. Način plačila).

Na koncu kupec odkljuka, da se strinja s temi pogoji poslovanja (Strinjam se s pogoji poslovanja). Kupec zaključi nakup s klikom na povezavo Zaključi nakup.

Če kupec vseh obveznih polj ne izpolni, ga sistem na to opozori. Kadar kupec naročilo že odda in bi ga želel spremeniti ali če pri oddaji naročila kupec potrebuje pomoč, lahko pokliče na 030 414 180 ali piše na vet@sanotest.com.

Če je bilo naročilo uspešno oddano, se izpiše Skorajšnji zaključek naročila. To pomeni, da smo pri Sanotest Vet sprejel naročilo kupca. Kupec le še plača glede na način, za katerega se je odločil.

5. Načini plačila

V spletni trgovini Sanotest Vet kupec izbere zanj najustreznejši način plačila:

5.1 Plačilo z bančnim nakazilom
5.2 Plačilo po povzetju (pozor, najdražji način)
5.3 Plačilo s plačilno kartico
5.4 Plačilo z Moneto.

5.5. Plačilo s PayPalom

ad 5.1) Plačilo z bančnim nakazilom

Po kliku na gumb Zaključi nakup se kupcu pokažejo podatki za plačilo prek bančnega računa (npr. Klika) in primer izpolnjenega UPN-obrazca.

Naši podatki
KODA NAMENA: GDSV
ŠTEVILKA RAČUNA: SI56 1010 0005 2888 566
BANKA: Banka Intesa Sanpaolo, d. d.
BIC: BAKOSI2X
NASLOV: Inštitut za metagenomiko in mikrobne tehnologije, d. o. o., Clevelandska 19, 1000 Ljubljana

Primer izpolnjenega UPN-obrazca

Primer izpolnjenega UPN naloga.

Za kupca je plačilo z bančnim nakazilom ugodno. Kupec plača za dostavo izdelka le 1,73 EUR (cena priporočene pošiljke, ki jo zaračuna Pošta Slovenije, d. o. o.). Ta strošek pri Sanotest Vet vračunamo v končno ceno, ki jo plača kupec vnaprej. Ko poštar prinese izdelek kupcu na dom, ga ta le prevzame (poštarju ne potrebuje ničesar plačevati).

ad 5.2) Plačilo po povzetju

(Najdražji način, saj so stroški dostave najvišji. Predlagamo, da izberete plačilo z bančnim nakazilom ali drugo vrsto plačila.)

Pri plačilu po povzetju prejme kupec naročene izdelke po pošti. Ob prevzemu jih plača poštarju z gotovino ali na poštnem okencu. Ob prevzemu pošiljke kupec prejme potrdilo o plačilu in račun, ki je v pošiljki.

Plačevanje po povzetju je za kupca najdražji način, saj je cena storitev Pošte Slovenije v tem primeru najvišja. Pri vseh ostalih načinih plačevanja (glej poglavje 5. Načini plačila) plača kupec le 1,73 EUR. Ta strošek vračunamo v končno ceno, ki jo plača kupec vnaprej. Ob prejemu izdelka kupec ničesar ne plača poštarju. Pri plačilu po povzetju pa mora kupec ob prejemu pošiljke dodatno plačati še 2,27 EUR.

Pri nakupu več izdelkov običajno omenjeni strošek dostave krijemo pri Sanotest Vet. Trenutna akcija je razvidna na naslovni strani Sanotest Vet ob ikoni tovornjaka, pod “pasico”.

ad 5.3) Plačilo z Moneto

Logotip Moneta

Moneto Internet (krajše Moneta) lahko uporabljajo uporabniki storitev Telekoma Slovenije in A1 ter komitenti Nove KBM.

Pri plačilu z Moneto je kupec preusmerjen na spletno stran Monete, kjer sledi preprostim štirim korakom potrditve nakupa:

 1. vnos svoje mobilne številke,
 2. vpis gesla, ki ga kupec prejme v SMS-sporočilu,
 3. izbor plačila,
 4. potrditev nakupa.

Za kupca je plačilo z Moneto ugodno. Kupec plača za dostavo izdelka le 1,73 EUR (cena priporočene pošiljke, ki jo zaračuna Pošta Slovenije, d. o. o.). Ta strošek vračunamo v končno ceno, ki jo plača kupec vnaprej. Ko poštar prinese izdelek kupcu na dom, ga ta le prevzame (poštarju ne potrebuje ničesar plačevati).

ad 5.4) Plačilo s plačilnimi karticami

Kupec lahko plača s plačilnimi karticami Activa, Mastercard, Maestro, Visa in American Express. Ko kupec klikne na gumb Zaključi nakup, je preusmerjen na dodatno varovano povezavo za plačilo s plačilno kartico.

Za varnost skrbita varni strežnik Banke Intesa Sanpaolo, d. d., (za varnost transakcij) in Comodo CA Limited (za varnost spletne strani).

Za kupca je plačilo s plačilnimi karticami ugodno. Kupec plača za dostavo izdelka le 1,73 eur (cena priporočene pošiljke, ki jo zaračuna Pošta Slovenije, d. o. o.). Ta strošek vračunamo v končno ceno, ki jo plača kupec vnaprej. Ko poštar prinese izdelek kupcu na dom, ga ta le prevzame (poštarju ne potrebuje ničesar plačevati).

6. Hitra dostava

Naročene izdelke pri Sanotest Vet kupcu pošljemo po pošti v diskretni embalaži. To pomeni, da na embalaži ni oznak o naročilu. Le kupec ve, kaj vsebuje pošiljka. Poštnino krije Sanotest Vet, kadar kupec naroči izdelke nad določeno vsoto ali več izdelkov hkrati (odvisno od akcije, ki je zapisana pod “bannerjem” na naslovnici ob sliki kamiona). Kupec krije poštnino le, če zanj akcija ne velja.

Kupec plača za dostavo izdelka 1,73 EUR (cena, ki jo zaračuna Pošta Slovenije, d.o.o.). Ta strošek vračunamo v končno ceno, ki jo plača kupec vnaprej. Ko poštar prinese izdelek kupcu na dom, ga ta le prevzame (poštarju ne potrebuje ničesar plačevati).

Izjema je plačevanje po povzetju, ki za kupca predstavlja najdražji način. Kupec mora ob prejemu pošiljke poštarju dodatno plačati še 2,27 EUR, saj je v tem primeru cena storitev Pošte Slovenije najvišja.

Če na delovni dan kupec naroči izdelke do 17. ure in jih imamo na zalogi, mu jih odpošljemo še isti dan. V primeru, da kupec naročilo odda po 17. uri, so naročeni izdelki odposlani naslednji delovni dan. Pošiljka po navadi prispe že naslednji dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, d.o.o. je 3 dni.

Če izdelka nimamo na zalogi, bomo o tem obvestili kupca. Vsak izdelek iz spletne trgovine Sanotest Vet je dostopen v razumljivem roku.

7. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bodo kupcu vselej na voljo:

 • podatki o identiteti ponudnika (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo komunikacijo s ponudnikom (elektronski naslov, telefon ipd.),
 • podatki o bistvenih značilnostih izdelkov iz ponudbe spletne trgovine Sanotest Vet,
 • podatki o dostopnosti izdelkov iz ponudbe spletne trgovine Sanotest Vet,
 • pogoji, stroški in možni načini dostave,
 • podatki o možnih načinih plačila,
 • jasno in nedvoumno določene cene,
 • čas veljavnosti ponudbe izdelkov spletne trgovine Sanotest Vet ter pogoji in roki za odstop od pogodbe,
 • informacije o možnosti vračila izdelkov in s tem povezanimi stroški vračila,
 • postopek in obravnava pritožb.

8. Ponudba izdelkov in cene

Ponudba izdelkov v spletni trgovini Sanotest Vet se zaradi narave poslovanja prek spleta pogosto in hitro spreminja ter osvežuje (ažurira). Kljub izjemni pozornosti in trudu pri zagotavljanju najbolj osveženih in točnih podatkov v spletni trgovini Sanotest Vet lahko pride do napačnega podatka o ceni in dobavljivosti. Prosimo, da takšne napake sporočite na elektronski naslov vet@sanotest.com. Poskusili jih bomo čim prej odpraviti.

Vse cene izdelkov v ponudbi spletne trgovine Sanotest Vet vsebujejo DDV. Omenjene cene ne vključujejo stroškov dostave in stroškov plačila po povzetju.

Cene v spletni trgovini Sanotest Vet so navedene nedvoumno in jasno. Ponudnik je davčni zavezanec. Na računih izkazuje stopnjo in vrednost DDV. Cene veljajo na dan nakupa in do preklica. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen. V takšnem primeru je o spremembi cene kupec obveščen pisno po elektronski pošti ali ustno po telefonu in se mu ponudi možnost spremembe naročila ali odstopa od pogodbe. Vsekakor bodo kupcu ponujene najboljše možnosti.

9. Akcije in popusti

V spletni trgovini Sanotest Vet ponudnik objavlja akcije in popuste določenih izdelkov. Popusti za izdelke se ne seštevajo. Če so izdelki v spletni trgovini Sanotest Vet že v akciji ali jim je že določen kakršen koli popust, dodatni popusti zanje ne veljajo, razen če ni drugače določeno.

10. Naročilo in preklic naročila

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika (po oddaji naročila prejme kupec potrdilo o naročilu na elektronski naslov).

Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika, kupcu pa je dostopna v uporabniškem profilu. Kupoprodajne pogodbe hrani tudi ponudnik in so dostopne kupcu na zahtevo. Od trenutka sklenitve kupoprodajne pogodbe so vse cene in drugi pogoji fiksni ter veljajo tako za spletno trgovino Sanotest Vet kot za kupca.

Morebitne preklice naročil lahko kupec v roku ene ure sporoči na elektronski naslov vet@sanotest.com ali pa pokliče na 030 414 180. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila, pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in ponudnikom nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje izdelke.

11. Izdaja računa

Po plačilu in prevzemu naročenih izdelkov kupec prejme račun v tiskani obliki. Račun vsebuje informacije o ponudniku in naročilu, razčlenjeni pa so cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec mora pravilnost podatkov preveriti, pred oddajo naročila. Kasnejši ugovori glede pravilnosti izdanih računov se ne upoštevajo.

Glej tudi: nagradna igra »vklopi razum, zahtevaj račun!«

12. Pravica do odstopa, vračilo in zamenjava izdelkov

Že kupljene izdelke lahko kupec zamenja. Pošlje jih ponudniku na naslov Stegne 7, 1117 Ljubljana. Izdelki morajo biti nepoškodovani, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Če je pošiljka, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovana, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije, d. o. o. Za pomoč se lahko kupec obrne tudi na ponudnika po elektronski pošti vet@sanotest.com ali po telefonu 030 414 180.

Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prevzema naročenih izdelkov sporoči ponudniku na elektronski naslov vet@sanotest.com, da odstopa od kupoprodajne pogodbe. Razloga za odstop od pogodbe ni potrebno navesti. Izdelke mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu. Vračilo blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni kupca, je strošek vračila izdelkov ponudniku. Izdelki morajo biti nepoškodovani, nerabljeni, neodprti in v originalni embalaži. Kupcu bo kupnina vrnjena na njegov transakcijski račun najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

13. Reklamacija in garancija

Reklamacijo ali vprašanja lahko kupec sporoči po elektronski pošti vet@sanotest.com ali pokliče na 030 414 180. V primeru uveljavljanja garancije se postopa v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Če izdelek ne deluje, ga kupcu brezplačno zamenjamo.

14. Zagotavljanje varnosti in varovanje osebnih podatkov

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Za varnost skrbita varni strežnik Banke Intesa Sanpaolo, d. d., (za varnost transakcij) in Comodo CA Limited (za varnost spletne strani).

Ponudnik se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke kupcev hranil in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljal izključno za lastne potrebe, izpolnitve naročila, obveščanje kupcev o novostih in za ostalo potrebno komunikacijo s kupci. Ponudnik se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam ali se z njimi kakor koli drugače okoriščal.

Z nakupom, naročilom ali registracijo v spletni trgovini Sanotest Vet uporabnik ali kupec dovoljuje, da ponudnik za nedoločen čas hrani, obdeluje in uporablja osebne podatke, ki jih kupec posreduje pri oddaji naročila prek spletnega obrazca (ime in priimek, elektronski naslov, kontaktni telefon, naslov za plačilo in naslov za dostavo, čas in datum registracije, čas in datum oddaje naročila ter arhiv komunikacije s ponudnikom), za ponujanje blaga, storitev, telefonskih klicev, pošiljanje elektronske pošte, anketiranja, statistične obdelave ali uporabo drugih sredstev za namen neposrednega trženja.

Kupec lahko kadar koli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja.

Za preverjanje podatkov o naročilu ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave lahko ponudnik pokliče kupca na telefonsko številko ali mu piše na elektronski naslov, ki ju je kupec vnesel pri oddaji naročila.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito računalnika.

15. Piškotki

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi kupcu olajšamo njegovo uporabniško izkušnjo in jo naredimo bolj prijetno. Ob prihodu na spletno stran se na ekranu spodaj pojavi napis »Za nemoteno uporabo in delovanje spletne strani uporabljamo piškotke«. Predlagamo, da kupec klikne na Se strinjam. Če se kupec odloči, da piškotkov ne želi, lahko izgubi dostop do nekaterih pomembnih funkcij spletne trgovine Sanotest Vet.

V naši spletni trgovini Sanotest Vet uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

 • Sejni piškotki woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_car, wp_woocommerce_session_: piškotki služijo za shranjevanje začasnih informacij za postopek nakupa. Piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.
 • Sejni piškotki comment_author_{hash}, comment_author_email_{hash}, comment_author_url_{hash}: pri komentiranju vsebin piškotki shranijo informacije za čas enega leta, da vam pri naslednjem komentiranju ni treba ponovno vnašati svojih podatkov.
 • Google analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv): google namesti nekaj piškotkov za anonimno zbiranje podatkov in analitiko o uporabi spletne trgovine brez prepoznavanja posameznih uporabnikov. Najdaljši rok trajanja teh piškotkov je 2 leti.
 • Youtube (pref, visitor_info1_live, ysc,..): piškotki služijo za beleženje statistike ogledov, sledenje preferenc uporabnikov in za razvrščanje oglasov, povezanih s posnetki youtube. Najdaljši rok trajanja teh piškotkov je 8 mesecev.
 • Facebook (act, c_user, csm, datr, fr, lu, p, presence, s, xs, reg_fb_gate, reg_fb_reb): piškotki zagotavljajo delovanje facebookovega vtičnika.

16. Reševanje pritožb in sporov

Ponudnik upošteva predpise s področja varstva potrošnikov in bo vsakršen spor poskušal rešiti v korist ter zadovoljstvo kupca in ponudnika. Če sporazumna rešitev spora ne bo možna, je za reševanje vseh sporov pristojno sodišče v Ljubljani. Kupec se lahko v primeru težav vedno obrne na ponudnika. Kupec lahko odda pritožbo prek elektronskega naslova vet@sanotest.com. Pritožba bo obravnavana zaupno. Ponudnik bo najkasneje v petih delovnih dneh sporočil kupcu sprejem pritožbe, nadaljnje postopke in predviden čas obravnave pritožbe ter ga tudi vseskozi obveščal o poteku postopka.

17. Omejitev odgovornosti

Ponudnik se trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost informacij, ki so objavljene v spletni trgovini Sanotest Vet. Kljub temu se lahko lastnosti izdelkov, roki dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti informacij na spletni strani Sanotest Vet. V takšnem primeru bo kupec obveščen o spremembi in omogočen mu bo odstop od pogodbe ali zamenjava naročenega izdelka.

18. Sprememba pogojev poslovanja

Z uporabo spletne trgovine Sanotest Vet kupec soglaša s pogoji poslovanja. V primeru, da se s pogoji kupec ne strinja, naj se vzdrži uporabe spletne trgovine Sanotest Vet. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev poslovanja brez predhodne najave. Ponudnik zato predlaga kupcem, da vsakokrat ob uporabi spletne trgovine Sanotest Vet ali nakupu preberejo te pogoje poslovanja.

Za vsa vprašanja smo na voljo na telefonski številki 030 414 180 ali elektronski pošti vet@sanotest.com.

Pogoji poslovanja so veljavni od 01. 05. 2019.